Еден од најголемите производители на камини и печки на Балканот.

побарајте понуда каталог

info Ова е автоматски превод. Персоналот во нашата канцеларија зборува англиски.

За нас

Се етаблиравме меѓу европските производители на камини и шпорети на дрва што се потпираат на високо квалитетни, модерни производствени капацитети, разновидност на производи и конкурентни цени. Ние работиме напорно за постојано да го збогатуваме нашиот каталог со нови модели. Дистрибуцијата на нашите производи е под наш сопствен бренд. Нашите големи области за производство и складирање ни овозможуваат навремено да одговориме на потребите на нашите дистрибутери и клиенти, во Бугарија и во странство.

m2

површина на производство

m2

простор за складирање

Предности

Предности на нашите производи
  • КВАЛИТЕТ - Ние се придржуваме кон квалитетот на производите што ги нудиме и секој од нив е соодветно тестиран во законска лабораторија.
  • ЦЕНА - Нашиот приоритет и цел е висок квалитет по добра цена, како за дистрибутерите, така и за крајните потрошувачи.
  • разновидност - Покрај отпорни на топлина боја и керамички плочки, ние нудиме и емајлирани производи, со што се проширува разновидноста на производите, како и нивните квалитети и бои. Облогата на емајлот се пече на 850 степени по нанесувањето и металните делови покриени со него се многу поотпорни на температурни амплитуди.

Системот на радијаторот произведен од нас е тубуларен. Предноста на таков радијаторски систем е тоа што има голема површина за греење и овозможува голем дел од пожарот да ги достигне тулите поставени зад него. Обично нема потреба од радијатори во просторијата каде што се наоѓа. Системот на радијаторот може да се замени.

Предности на нашиот радијаторски систем
Предности за нашите клиенти
  • на залиха - Ние секогаш чуваме голема количина на производи што ги нудиме на залиха и можеме да реагираме на секое барање за испорака релативно брзо.
  • флексибилност - Имаме исклучително брза реакција при развивање нови модели и секогаш сме подготвени да направиме промени во дизајнот или да ги подобриме квалитетите на камини и печки што ги нудиме.
  • модел според пазарот - На барање на клиент, можеме да развиеме и произведеме модел погоден за неговиот пазар. Ова се случува по детални разговори, евентуално да се добие примерок и кога клиентот нарачува големи количини на моделот.

Пазари

Нашите камини и печки се на пазарите во Бугарија, Романија, Грција, Албанија, Северна Македонија, Косово, Унгарија, Чешка, Велика Британија и Полска.

Контактирајте не

Email

office@zvezda-bg.com

телефон

+359 885 263 600

адреса

Lukovit, Bulgaria