Një nga prodhuesit më të mëdhenj të oxhaqe dhe soba në Ballkan.

kërko një ofertë katalog

info Ky është një përkthim automatik. Stafi në zyrën tonë flet anglisht.

Për Ne

Ne kemi ngritur veten midis prodhuesve Europianë të oxhaqe dhe soba që mbështeten në cilësinë e lartë, strukturat moderne të prodhimit, shumëllojshmërinë e produkteve dhe çmimet konkurruese. Ne punojmë shumë për të pasuruar vazhdimisht katalogun tonë me modele të reja. Shpërndarja e produkteve tona është nën markën tonë. Zonat tona të mëdha të prodhimit dhe magazinimit na lejojnë të reagojmë në kohën e duhur ndaj nevojave të shpërndarësve dhe klientëve tanë, si Në Bullgari dhe jashtë vendit.

m2

zona e prodhimit

m2

zona e magazinim

Avantazhe

Avantazhet e produkteve tona
  • KUALITETI - Ne i përmbahemi cilësisë së produkteve që ofrojmë dhe secili prej tyre është vënë në provë siç duhet në një laborator statutorik.
  • ÇMIMI - Përparësia dhe qëllimi ynë është cilësia e lartë me një çmim të mirë, si për shpërndarësit, ashtu edhe për klientët e fundit.
  • diversiteti - Përveç bojës dhe pllakave qeramike të qëndrueshme nga nxehtësia, ne gjithashtu ofrojmë prodhime me mbulim i smaltit, gjë që zgjeron varietetin e prodhimeve, si dhe cilësitë dhe ngjyrat e tyre. Mbulimi i smaltit është pjekur në 850 gradë pas aplikimit dhe pjesët e metalit të mbuluara me të janë shumë më rezistente ndaj ampliduteve të temperaturës.

Sistemi radiator i prodhuar nga ne është tubular. Avantazhi i këtij sistemi radiator është se ajo ka një zonë të madhe ngrohjeje dhe lejon një pjesë të madhe të zjarrit të arrijë tullat e montuara pas saj. Zakonisht nuk ka nevojë për radiatorë në dhomë ku ndodhet. Sistemi radiator mund të zëvendësohet.

Avantazhet e sistemit radiator tonë
Avantazhe për klientët tanë
  • në magazinë - Ne gjithmonë mbajmë një sasi të madhe të produkteve që ofrojmë në magazinë dhe mund të reagojmë ndaj çdo kërkese dërgese relativisht shpejt.
  • fleksibiliteti - Ne kemi një reagim jashtëzakonisht të shpejtë kur zhvillojmë modele të reja dhe jemi gjithmonë gati të bëjmë ndryshime në projektim apo të përmirësojmë cilësitë e vendeve të zjarrit dhe stufave që ofrojmë.
  • një model për tregun tuaj - Me kërkesë nga një klient, mund të zhvillojmë dhe të prodhojmë një model të përshtatshëm për tregun e tij. Kjo ndodh pas bisedave të detajuara, ndoshta duke siguruar një mostër dhe kur klienti urdhëron sasi të mëdha të modelit.

Tregjet

Oxhaqe dhe soba tona janë në tregjet Në Bullgari, Rumani, Greqi, Shqipëri, Maqedoni Veriore, Kosovë, Hungari, Çeki, Mbretëri Të Bashkuar dhe Poloni.

Contact us

Email

office@zvezda-bg.com

telefon

+359 885 263 600

adresa

Lukovit, Bulgaria